Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Nyitóoldal

Cikkek

Távoktatás

Online gépíró tanfolyam folyamatosan. A tananyagot email levélben küldöm. De... nem hagylak magadra, mert 6 alkalommal 3-3 tanórában személyes konzultációt tartok. Egyedül Neked. A tanfolyam vizsgával zárul. A vizsga ingyenes. A képzés helye Debrecen. A városban akár busszal, akár villamossal könnyen megközelíthető. A tanfolyam vizsgával zárul. Ha a követelménynek megfelelsz, tanúsítványt kapsz.

 

 
2020.03.13 | | Menüpont: Nyitóoldal

Gépíró tanfolyam, számítógépes adatrögzítés

Tanulj meg gyorsan és pontosan gépelni!

 
2019.09.09 | | Menüpont: Nyitóoldal

Gépíró tanfolyam, gépírás oktatása

Korszerű gépírás tanítása, egyedi módszerrel.

 

Mottó: „Aki időt nyer, életet nyer”
Az élet számos területén – kiemelve a hivatali és üzleti élet területeit – nem lehet írásos kommunikációs eszközök nélkül tevékenykedni. A gépírás növeli az írásos kommunikáció hatékonyságát. Az írógépeket felváltotta a számítógép, amely egyetlen korszerű irodából sem hiányozhat, ez már szinte mindenki számára elérhető. Ma már nincs is munkahely, ahol a gépelési munkát hagyományos írógépen végzik. A nehéz fizikai munkával felérő teher lehullt a gépírók válláról. A számítógépek megjelenése után nem sokkal megjelentek az első szövegszerkesztő programok.
A számítógép billentyűzetén könnyedén, lazán zongorázhatunk, de a szövegszerkesztő program a gépelést „sajnos” nem végzi el helyettünk. A szövegszerkesztő program csupán segítség a gépelési munkában, de a tízujjas vakírást változatlanul nekünk kell megtanulnunk. A billentyűzet (klaviatúra) nem más, mint a számítógép egyik adatbeviteli eszköze (perifériája), amely a szöveget elektromos jelekké alakítva viszi be a számítógépbe. A gépelési munkát a billentyűzettel végezzük. Ha már némi informatikai és szövegszerkesztési ismerettel rendelkezünk, a gépírás megtanulása is könnyebb.
Bízom abban, hogy a helyesírás szabályait mindenki ismeri. Ezeket a szabályokat a Magyar Tudományos Akadémia határozza meg. A szövegszerkesztő helyesírási programja — Eszközök /Nyelv/Automatikus javítás — segíti a gépelőt helyesen írni. A gépírás tanulásához szükség van a gépírás speciális szabályainak alkalmazására is. Ezeket a szabályokat a tanfolyamon megtanítom.
A célom az, hogy lépésről lépésre megtanítsam a számítógép billentyűzetének szakszerű használatát, mind a tíz ujjal, megfelelő sebességgel. A figyelem ébrentartása érdekében azzal a nem titkolt szándékkal próbálom a munkát, a gyakorlást élvezetesebbé, szórakoztatóbbá tenni, hogy a szógyakorlatokat, szópéldákat változatos szavakkal tettem színessé. Célom a sikerélményhez jutás, az önértékelésre nevelés s nem utolsó sorban a tízujjas vakírás elsajátíttatása.
Bízom abban, hogy a gépírás megtanulása hasznos lesz a munkádban.
A gépírótanfolyam befejezése után lehetőséged van a továbbképzésre.
Tanulhatsz levelezési-, és ügyviteli ismereteket, elsajátíthatod a levelekkel, ügyiratokkal, kapcsolatos tudnivalókat. Foglalkozom a kérdőívek kitöltésével, az űrlapok szerkesztésével és egyéb dokumentumokkal kapcsolatos követelmények, szabályok megismerésével (gondolok itt a tartalomra és a formára egyaránt).
 
2015.06.04 | | Menüpont: Nyitóoldal | Hozzászólások: 1